19 Ocak 2012 Perşembe

ARMEGEDON’UN AV KÖPEKLERİ

ARMEGEDON’UN AV KÖPEKLERİ İÇ HARP PEŞİNDE!..

HERCÜMERC ALENEN BAŞLADI

Malum eller son yirmi yıldan bu zamana kadar Ortadoğu ülkelerini iyice yıprattı. Ortadoğu halkalarının akıllarını iyice karıştırdılar.

Ve o son düğmeye, KRİPTOGRAM’IN “G” ALARMINA bastılar!

AFGANİSTAN DA, PAKİSTAN DA, IRAK TA, KEŞMİR DE, FİLİSTİN de, haberleri bizden gizlenen DOĞU TÜRKİSTAN’ da en son İran da her yer kan gölü.

Bu ülkelerin milletleri sokağa çıktıkları zaman eve döneceklerinden umutları kalmadı.

Sıra SURİYE ve TÜRKİYE’ de… Suriye ve Türkiye’nin de karışması çok yakındır. Eğer devletimiz kendi kurumlarının arasında uyumlu çalışmayı sağlayamaz ve dış güdümlü basını kontrol altına alamazsa İRAN’ dan beter bir gelecek bizi bekliyor.

Ortadoğu ülkelerinde gelecekte görünen manzara aynen şu şekilde;

Bu ülkeler; ekonomik olarak çökertildi, sanayi namına hiçbir şey yok, yapay salgın hastalıklar hızla karanlık eller tarafından yayılıyor, stratejik ürün – Buğday- belli ellerde toplanıyor, Ortadoğu milletleri için büyük bir açlık ve kıtlık planlandı. Şimdi görüldüğü gibi bu ülkeler iç savaşa sürüklendi, onlar birbirini yerken şeytaniler hedeflerine adım adım yaklaştıklarını sanıyor…

VE TÜRKİYE’YE UYUYAN GÜZELLERİN FARKETMEDİĞİ, SÖZDE HEDEFLER ÇİZİLİYOR!..

BİR TAKIM CAMİALARIN İÇERİSİNDEKİ AZAMİ SAMİMİ DİNDARLARIN EMEĞİNİ SUYUN BAŞINDA TUTTUKLARI FORMATLILARLA KENDİ YARARLARINA KULLANIYOR; BUNA VESİLE OLANLARI DA AV KÖPEĞİ MİSALİ PLAZALANDIRIP; TAÇLANDIRIP, DÜNYANIN BEKLEDİĞİ FİKİR ADAMI GAZINI VERİYORLAR!..


HAREKET-PLANLAMA- DİN- İMAN- HİZMET GÜZEL LAKİN; EMEĞİ- GAYRETİ- SAMİMİ İNSANLARIN YAPIP ETTİKLERİNİ – MÜTEAHHİTKEN-  TAŞERON HATTA –AMELE- DURUMUNA DÜŞÜRÜLMESİ PEK AMA PEK ACI…

BU TARZ CAMİALARI; ADETA BİR KOMPRESÖR GİBİ KULLANDIKLARINI SANIYORLAR!.. DAHA ÖNCE YAZIMIZDA BELİRTTİĞİMİZ GİBİ AV KÖPEĞİ STRATEJİSİ UYGULATIYORLAR!

LAKİN ONLARIN BİR HESABI VAR ALLAH’IN DA BİR HESABI VAR AYETİNCE; KOMPRESÖR; AV KÖPEĞİ TAKTİKLERİ GÜTTÜKLERİ BU MUBAREK MİLLETİN EVLATLARI; HAREKETİN HİÇ BEKLENMEYEN BİR ANINDA ÖYLE BİR MANEVRA YAPACAK Kİ; HEM DİZGİNİNİ TUTANLARI HEM DE BUNCA EMEĞİ, SAMİMİ- İÇTEN ÇALIŞMAYI PEŞKEŞ ÇEKENLERİ KENDİLERİNİ BEKLEYEN NİCE CEHENNEM ÇUKURLARINA GÖNDERECEK BİİZNİLLAH!..

HER ZAMAN SÖYLÜYORUZ BU MİLLETİN EVLATLARI, GÜNÜ GELENE KADAR SALAĞA YATMASINI PEK İYİ BİLİR!..

 
Devletimiz ve halkımız dikkat etsin! Bu karanlık günleri sabırla, metanetle ve birbirimize kenetlenmeyle aşamazsak; İran ve diğer ülkeler gibi acılar yaşamamıza aylar hatta günler kaldı.

Halkın dikkati PROVAKATÖR BASINA çevrili! Ufacık bir kıvılcım kaldı! Milletimize önerimiz basını dikkate almayın. Şiddetli savaşlarla bu içten zayıflatılmış milletler tamamen bitirilecektir. Kanlı savaşlar kapı da lütfen basiretli ve akl-ı selim olalım!..

KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR!..

DERE AKAR TAŞI KALIR!..

Bakın…

Avrupa’da ve Amerika’da bu karışıklıklar neden yok? Neden tüm oyunlar planlar İslam ülkeleri üzerine oynanıyor?

DECCAL’IN TAKİYYECİ LÂİNİ;
KOPYALANDIĞI FORMATI
BELLİ Mİ ETTİ ACABA?!

HAKAN YILMAZ ÇEBİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder